brownies

Brownies bestellen

Renate Vermeer Filled With Love Giftboxen

Brownies bestellen door de brievenbus? Een brownie is een heerlijk chocolade nagerecht dat tegenwoordig ook vaak als tussendoortje gegeten wordt. Als nagerecht is het heerlijk wanneer je hem warm maakt en serveert met een bol vanille-ijs en een toef slagroom, maar ook zonder zijn brownies heel populair. Deze Amerikaanse lekkernij bestaat uit niet meer dan dicht, plat gebak van chocola, dat op een bakplaat gebakken is.

Het typerende van brownies zijn dat ze kleverig zijn, de chocolade smelt als het ware in je mond. Daarnaast is het ook zo dat brownies met verschillende ingrediënten gemaakt kunnen worden. De klassieke brownie bestaat alleen uit chocolade, maar er kunnen ook vlokken, noten of rozijnen aan toegevoegd worden.

Brownies giftbox bestellen

Wil je graag voor jezelf een brownies giftbox bestellen, of wil je juist iemand anders ermee verrassen, dan is dit mogelijk bij Filled With Love Tilburg. Brownies per post versturen is een handige en unieke manier om iemand een cadeau te geven, want je hoeft er zelf de deur niet voor uit en de ontvanger hoeft er ook niet voor thuis te blijven. Brownies per post versturen gebeurt uiteraard heel zorgvuldig, alles wordt met liefde ingepakt en er wordt voor gezorgd dat er niks met deze lekkernijen kan gebeuren.

Alle boxen die bij Filled With Love besteld worden kunnen door de brievenbus, ook de XL variant. Ideaal als brievenbusgeschenk! Woon je echter in de buurt van Tilburg, dan kun je er ook voor kiezen de box af te halen.

Bestel naast brownies ook andere lekkernijen

Uiteraard zijn er bij Filled With Love nog andere lekkernijen te vinden. Wat denk je bijvoorbeeld van macarons, bonbons of spekkoek? Dit en meer is te bestellen via de webshop. Hierbij kun je kiezen uit drie verschillende giftboxen, te weten:

Het maakt hierbij uiteraard niet uit waar je voor kiest. Kies je bijvoorbeeld voor de grootste box dan kun je deze vullen met allerlei verschillende lekkernijen, maar je kan er ook voor kiezen er een brownie box van te maken.

Giftboxen voor speciale gelegenheden

Natuurlijk kun je de giftboxen ook bestellen voor speciale gelegenheden. Een verjaardag, een feestdag, een huwelijk… het kan allemaal. Wil je graag voor pakjesavond Sinterklaas brownies bestellen? Dan is dat zeker mogelijk. Maar ook wanneer je graag voor een bedrijfsfeest een giftbox wilt bestellen is dit een mogelijkheid, hierbij kan er zelfs rekening gehouden worden met de bedrijfskleuren of het logo.

Zo kan het logo op de brownies geplaatst worden, maar kun je er ook voor kiezen het lint dat om de verpakking zit in de kleuren van het bedrijf te bestellen. Dit zorgt voor een unieke box waar met veel liefde en aandacht aan gewerkt is.

Daarnaast zijn er ook drie thema’s speciaal voor kinderen te weten: unicorn, voetbal en beestenboel. Heb je bijvoorbeeld een kinderfeestje waarvoor je brownies wilt bestellen, dan kun je dat in één van de thema’s doen.

Brownies per post bestellen?

Wil je de brownies per post ontvangen, dan kun je deze eenvoudig op de website bestellen. Stap voor stap kun je aangeven wat er in de box moet zitten, kun je de juiste gegevens invullen en je bestelling betalen. Daarna zullen de brownies verstuurd worden.

En is de box voor iemand anders? Dan kun je er zelfs voor kiezen een gratis handgeschreven kaart of audio fragment erbij te versturen!