Brownies per post

admin Filled With Love Giftboxen

Brownies per post

Brownie per post laten bezorgen? Ja dat kan! Deze van oorsprong Amerikaanse snack is een heerlijk smeuïg en compacte chocoladelekkernij voor de echte chocoladeliefhebber. Bij Filled With Love kan je snel en makkelijk brownies bestellen welke we laten bezorgen via de post met PostNL brievenbuspost.

Brownies door de brievenbus

Brownie door de brievenbus? Het laten bezorgen van brownies en dergelijke brievenbusgeschenken is steeds populairder. Dit heerlijke chocoladelekkernij is iets wat veel mensen lusten en dus ook vaak als lekkers door de brievenbus word geschonken. Choco-brownies zijn heerlijk bij de koffie maar kunnen ook goed gegeten worden als nagerecht c.q. dessert. Vaak wordt een brownie gekozen als cadeautje voor een speciale gelegenheid. Denk aan moederdag, valentijnsdag of een verjaardag. Maar het onverwacht ontvangen van brownies per post is sowieso altijd leuk.

Een gepersonaliseerde brownie

Het zou best kunnen dat je het geen origineel of leuk persoonlijk cadeautje vindt brownies door de  brievenbus. Wacht dan even want dan heb je geluk! Bij FilledWithLove.nl kan je namelijk jouw chocolade snack in een leuk origineel jasje stoppen. Niet alleen mag je gratis een handgeschreven kaartje toevoegen met een persoonlijke boodschap? Ook kan je kiezen om in plaats van een handgeschreven bericht te kiezen voor een uniek audiobericht! Je kan bijvoorbeeld een leuk bericht inspreken tijdens het bestelproces. Ook kan je er voor kiezen om je brownie te laten bedrukken met een afbeelding zoals een persoonlijke foto of logo. Zo maak je van jouw brownies een origineel en gepersonaliseerd cadeau. Het leuke is dat wanneer de ontvanger de post openmaakt, jouw audioboodschap hoort. Of dat nu jullie liefdesliedje is of een grappig ingesproken berichtje met jouw stem, hoe leuk is het om op deze wijze brownies via de post te versturen en te ontvangen?! Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.