Gratis Audio of Kaartje

Ben je van plan een Filled With Love giftbox naar een dierbare te sturen, of vanuit je bedrijf naar je werknemers of zakenrelaties? Dan is een opgenomen audio bericht of een handgeschreven kaart een mooi persoonlijke toevoeging. Zou je dit zelf doen dan zou dat betekenen dat je de giftbox bij ons op moet halen, of je moet een bericht er achteraan sturen. Hierbij loop je het risico dat je bericht en de giftbox niet tegelijk aankomen, waardoor er verwarring kan ontstaan.

Gelukkig is het bij ons ook mogelijk een persoonlijke boodschap mee te sturen door middel van een handgeschreven kaart of ingesproken audio bericht/muziekje. En het mooie hieraan is, dat je daar helemaal niets extra's voor betaald!

Hoe voeg je een persoonlijk bericht toe?

Dat is eigenlijk heel simpel. Tijdens het bestelproces krijg je de mogelijkheid een bericht toe te voegen. Het enige wat je hoeft te doen is het type bericht te kiezen en in het bericht opnemen/vullen. Wij doen de rest!

Nieuwsgierig naar de kaarten?

Spiek bij foto impressie om onze verschillende vrolijke kaarten te bekijken. Misschien is de kaart wel voor een vriendin die wel wat liefde kan gebruiken, voor je ouders om ze te bedanken voor wie ze zijn of voor je partner omdat je zo gek op hem/haar bent. Maar het kan natuurlijk net zo goed voor je werknemers of zakenrelaties zijn, als blijk van waardering in deze rare, drukke tijden. Filled With Love kiest op basis van je bericht een passende kaart uit.