Voorzorgsmaatregelen

Onze Filled With Love giftboxen zijn brievenbuspakketjes. Dit is voor zowel de gever als de ontvanger fijn, want je hoeft hem niet zelf langs te brengen en de ontvanger hoeft niet perse thuis te zijn. Toch neemt dit ook wel wat kleine nadelen met zich mee, en je doet er goed aan hier rekening mee te houden.

Huisdieren

Wanneer er huisdieren bij de ontvanger thuis lopen is het aan te raden door te geven dat je een pakketje verstuurd hebt. Zo kan de ontvanger ervoor zorgen dat de dieren het pakketje niet te pakken krijgen. Bijvoorbeeld door de gangdeur dicht te houden of zelf thuis te zijn op het moment dat de postbode langs komt. Op deze manier voorkom je dat een dier, met name een hond, ziek wordt en naar de dierenarts moet. Chocolade is erg giftig voor honden, maar ook katten komen er het beste niet mee in aanraking.

Kinderen

Zijn er jonge kinderen bij de ontvanger aanwezig? Ook dan kun je beter voorzichtig zijn. Een klein stukje koek kan geen kwaad, maar het zou toch zonde zijn als het hele pakket aan flarden is gescheurd nog voordat de ontvanger er echt van heeft kunnen genieten. Indien er producten in zitten met noten kan dit daarnaast voor jonge kinderen ook gevaarlijk zijn, omdat ze hierin kunnen stikken. Houd daar dus ook zeker rekening mee.