Over Filled With Love

Mijn naam is Jasmijn en ik bezorg anderen graag een geluksmomentje. Vanuit de kern wie ik ben en wie ik graag wil zijn, ben ik mijn bedrijf Filled With Love begonnen omdat liefde geven het mooiste is wat er is!

Met mijn Filled With Love geschenkdozen/giftboxen verras jij iemand op een speciale manier. Dit kan je beste vriendin zijn, je moeder, of gewoon iemand tegen wie jij iets wil zeggen of wat wilt uitspreken.

Geboorte, beterschap, verjaardag, bruiloft... alles wat te maken heeft met mijlpalen en dieptepunten bereiken in elkaars en in ieders leven. Van zwemdiploma tot je eindexamen of rijexamen, je eerste huis, of gewoon iemand verrassen om wie je veel geeft.

Feestdagen zoals Sinterklaas, kerstmis, oud & nieuw, carnaval, Valentijnsdag, Suikerfeest, koningsdag en Pasen zijn de perfecte gelegenheid om op deze dagen jezelf of anderen te voorzien van een lekkere en leuke attentie. Vergeet Vaderdag en Moederdag niet, vaak de belangrijkste personen in je leven. Het afscheid van een collega, Secretaresse-dag, pensionaris, jubileum, juffen dag, geef jij iemand op één van deze dagen onze heerlijk gevulde Filled With Love giftboxen?

Luxe gift boxen, ook op maat

Ik denk aan jou of gewoon simpel laten blijken dat die persoon belangrijk voor jou is. Onze luxe giftbox is het perfecte relatiegeschenk en je hebt de mogelijkheid om hem helemaal speciaal te ontwerpen zodat hij extra feestelijk wordt. Goud, zilver, brons en koper zijn de kleuren die luxe uitstralen en vaak voor een speciale betekenis hebben. Deze kleuren glimmen zo mooi en zijn gewoon prachtig om te zien en daarom bieden wij de mogelijkheid aan om je geschenk een extra feestelijke uitstraling te geven. Wie wil nou niet zijn tanden zetten in een gouden macaron? Dat is toch een geschenk uit duizenden en één die je nooit meer vergeet. Wil jij iemand verrassen met een favoriete kleur of smaak dan kijken wij graag met je mee naar wat mogelijk is.

Met een klein gebaar en een persoonlijke boodschap zeg je met de Filled With Love giftbox méér dan duizend woorden en laat je een verpletterende indruk achter. Mijn Filled With Love giftboxen zijn de mooiste, feestelijkste, smaakvolste en handigste manier om liefde te tonen en te geven aan iemand van wie jij houdt of om wie jij geeft. Zalige zoetigheden waar je blij van wordt voor jezelf of om te geven en wat een feest is om te zien én te eten!

De geschenken zijn met zorg en passie samengesteld en worden gegeven met het hart. Dit allemaal door de brievenbus en dus super handig!

Origineel en leuk om te krijgen

Met mijn Filled With Love gift boxen weet ik zeker dat iedereen op een makkelijke, verrassende en originele manier een stukje liefde kan geven. Wie liefde ontvangt is ook in staat dit door te geven en zo wordt de wereld hopelijk een stukje liever en mooier voor iedereen.

Liefde, passie, kwaliteit en service vormen samen Filled With Love en dat ben ik. Dus ben jij op zoek naar een beetje liefde of aandacht voor jezelf of een ander dan ben je bij ons aan het juiste adres om iemand dat geluksmomentje te laten bezorgen.

Met liefdevolle groet,

Jasmijn Horbach

LIEFDE GEVEN IS HET MOOISTE WAT ER IS!

Zeg nou zelf, iemand verassen en jezelf verkneukelen omdat je weet dat diegene iets ontvangt waar hij of zij blij van wordt, dat is toch te gek. Regelmatig wil je iemand wel in het zonnetje zetten of gewoon simpelweg bedanken. Met onze mooie verzenddozen kan dat bij ons op een hele makkelijke manier. Ze passen precies door de brievenbus dus super handig en niet thuis zijn is zo dus geen probleem. Onze Filled With Love giftbox is de ideale brievenbuspost waarmee je laat weten dat je veel om iemand geeft.

FilledWithLove is ontstaan uit de kern van wie ik ben en wie ik wil zijn. Ik hou van lekker eten en vooral met zoetigheden en toetjes maak je mij vrolijk en blij. Chocolade, muffins, brownies, donuts, boterkoek, merinques, kokosmakronen, heerlijke bonbons, spekkoek en macarons, ik kan zelf niet kiezen uit al dat lekkers. Daarom kan jij je box zelf samenstellen en iemand trakteren met al deze zoetigheden.

Zorgen voor elkaar en vooral veel liefde geven is waar het om draait in het leven. Traktaties waar je blij van wordt voor jezelf of om te geven en wat een feest is om te zien én om te eten! Onze luxe giftbox is het perfecte relatiegeschenk en je hebt de mogelijkheid om hem helemaal speciaal te ontwerpen zodat hij extra feestelijk verzonden kan worden.

Goud, zilver, brons en koper zijn de kleuren die luxe uitstralen en vaak een speciale betekenis hebben. Deze kleuren glimmen zo mooi en zijn gewoon prachtig om te zien en daarom bieden wij de mogelijkheid aan om je geschenk een extra feestelijke uitstraling te geven. Je eigen satijnen lint kiezen met strik maakt jouw cadeau helemaal af. Wie wil nou niet zijn tanden zetten in een heerlijke chocolade gouden donut of macaron?

Wij bezorgen graag iemand een bijzonder gevoel, een geluksmomentje zoals wij dit noemen. Geboorte, beterschap, verjaardag, bruiloft, slagen, zwemdiploma je rijexamen of je eerste huis... Alles wat te maken heeft met de mijlpalen en dieptepunten bereiken in ieders leven verdient een stukje aandacht of een geschenk.

Feestdagen zoals Sinterklaas, kerstmis, oud & nieuw, carnaval, Valentijnsdag, Suikerfeest, koningsdag en Pasen. Altijd leuk om op deze dagen jezelf of anderen te voorzien van een lekkere attentie. Vergeet Vaderdag en Moederdag ook zeker niet, dit zijn vaak de belangrijkste personen in je leven en verdienen een cadeau als deze zeker.

Het afscheid van een collega, secretaresse-dag, pensionaris, jubileum, juffen dag of gewoon iemand verrassen om wie je veel geeft. Vaak zegt een gebaar meer dan 1000 woorden en zijn de FilledWithLove giftboxen de manier om je dankbaarheid te tonen en je gevoel te laten spreken.

Al dit lekkers gaat perfect samen met een drankje en dit maakt deze geschenken helemaal compleet. Wij hebben daar iets speciaals voor gevonden en dat zijn onze FilledWithLoveTubes. Deze drankjes zijn het ultieme cadeau om jouw dierbare te voorzien van een combinatie waar je alleen van kunt dromen. Rode wijn, witte wijn of juist een heerlijke rosé wijn en wat denk je van een zoete dessertwijn? Deze 100 ml drankjes zijn een genot samen met al ons lekkers en dat allemaal zo door de brievenbus.

Dus om een lang verhaal kort te maken: De leukste post komt door de brievenbus in onze FilledWithLove giftboxen en is de mooiste, feestelijkste, smaakvolste en handigste manier om liefde te tonen en te geven aan iemand van wie jij houdt. De FilledWithLove geschenken zijn met zorg en passie samengesteld en worden gegeven met het hart.