relatiegeschenken

Origineel relatiegeschenk bestellen

Renate VermeerFilled With Love Giftboxen

Origineel relatiegeschenk

Origineel relatiegeschenk

Origineel relatiegeschenk om aan je werknemers, zakenrelaties of klanten te geven? Filled With Love helpt je hier graag bij. Je kunt bij ons terecht voor originele relatiegeschenken. Stel zelf een giftbox samen met zalige zoetigheden. Voeg een ingesproken audio boodschap toe of een handgeschreven kaartje. Onze giftboxen zijn ideaal als relatiegeschenk door de brievenbus. We kunnen ook speciale wensen en maatwerk leveren, denk hierbij aan een giftbox in de kleuren van je huisstijl of wellicht zelfs je merk? Niet alleen de verpakking maar ook ons luxe assortiment kunnen we in elke kleur leveren. Wij kunnen de giftboxen snel en makkelijk versturen middels brievenbus post. Het is daarnaast ook mogelijk het zelf te overhandigen aan je werknemers of zakenrelaties. Afhalen en grote bestellingen per pakketpost is eveneens mogelijk.

Origineel Relatiegeschenk per post

Zelf een relatiegeschenk samenstellen en deze vervolgens per post laten bezorgen, hoe uniek is dat? Leuk om te geven maar ook zeker om te krijgen. Daarnaast zorgen cadeaus als deze ervoor dat je gewaardeerd wordt, want er zit veel tijd in om zoiets te bedenken en te bestellen.

Er zijn verschillende maten giftboxen samen te stellen. Je kunt kiezen uit drie verschillende maten, namelijk:

Deze boxen kunnen je vervolgens vullen met verschillende lekkernijen zoals onder andere macarons, brownies, donuts, spekkoek en bonbons. Maar wanneer je echt niet weet wat je moet kiezen, of wanneer dit onbegonnen werk is omdat het om veel werknemers gaat, kun je ook kiezen voor een pakket dat al is samengesteld.

Zakelijke relatiegeschenken personaliseren

Wanneer je zakelijke relatiegeschenken gaat versturen wil je natuurlijk wel dat duidelijk is dat het om jouw bedrijf gaat. Ook daar biedt Filled With Love mogelijkheden voor. Zo is het mogelijk dat het lint dat om de box heen zit voorzien is van de kleuren van het bedrijf, maar zijn relatiegeschenken met logo ook zeker mogelijk.

Wanneer je hier nog vragen over hebt is het aan te raden door middel van het contactformulier contact op te nemen zodat er samen gekeken kan worden naar de mogelijkheden voor de personalisatie.

Hoe werkt de verzending?

Een origineel relatiegeschenk bestellen? Op de website kun je heel eenvoudig aangeven welke box of boxen je wilt bestellen. Ook kun je tijdens het bestelproces aangeven dat er een handgeschreven kaart bij de bestelling gedaan moet worden. Dit is volledig gratis, maar zorgt er wel voor dat het cadeau persoonlijker wordt.

Vervolgens zal de giftbox verzonden worden. Het gaat hier om een relatiegeschenk per post, dus de ontvanger hoeft niet per se thuis te zijn op het moment dat het geleverd wordt. Woon je echter in de buurt van Tilburg, dan is het ook mogelijk de box af te halen.

Wanneer je een groot aantal boxen in één keer wilt bestellen, bijvoorbeeld voor al je werknemers, kun je het beste even contact opnemen. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat alle boxen netjes en op tijd verzonden worden naar je werknemers. Zij zullen ongetwijfeld blij verrast zijn met het dit origineel relatiegeschenk