Moederdag

Originele chocolade geschenken voor Moederdag

Renate VermeerFilled With Love Giftboxen

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor Moederdag, maar vind je het lastig te bedenken wat je dan moet geven? Moederdag 2021 is anders dan andere jaren doordat we nog steeds met beperkingen te maken hebben vanwege het coronavirus. Dit maakt het lastiger om feestdagen uitgebreid te vieren, maar zorgt ook voor nieuwe mogelijkheden.

Wanneer je op zoek bent naar een origineel Moederdag cadeau is een giftbox van Filled With Love een goed idee. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een Moederdag cadeau op afstand, aangezien deze boxen verstuurd worden en gewoon door de brievenbus kunnen. Een gepersonaliseerd moederdag brievenbus cadeau, hoe leuk is dat 

Verschillende giftboxen

Je hebt de keuze uit verschillende giftboxen die je ook nog eens helemaal naar wens samen kunt stellen. Er zijn drie formaten boxen te bestellen te weten:

De boxen kun je zelf samenstellen met verschillende lekkernijen. Denk bijvoorbeeld aan brownies, bonbons, donuts, macarons en spekkoek. Weet je echt niet wat je er in moet doen? Dan kun je ook kiezen voor een al samengestelde box.

Een Moederdag cadeau aan huis zorgt op deze manier absoluut voor een glimlach!

Chocola versturen

Chocola versturen vraagt om enige aandacht, want je wil natuurlijk niet dat de chocola kapot bij je moeder aankomt, of dat het pakketje kapot gaat. Daarom worden de boxen zorgvuldig ingepakt en wordt er voor gezorgd dat deze stevig genoeg zijn om te versturen. Wil je graag een Moederdag cadeau sturen met een persoonlijk bericht, dan kan dat ook zeker. Tijdens het bestelproces kun je namelijk aangeven dat je een gratis handgeschreven kaart toe wilt voegen.

Moederdag thuis vieren

Uiteraard kun je ook voor jezelf een giftbox bestellen, bijvoorbeeld wanneer je graag Moederdag met je partner en kinderen thuis wilt vieren met lekker eten en gezelligheid. In de ochtend een heerlijk ontbijt op bed, om dan vervolgens in de middag een leuke film aan te zetten en samen te genieten van je Moederdag giftbox.

Wil je graag wat meer kleur toevoegen aan de box, bijvoorbeeld een andere kleur lint of iets op de lekkernijen? Dan is dit in principe ook zeker mogelijk bij Filled With Love. Hiervoor kun je het beste contact opnemen via het contactformulier, zodat we samen de mogelijkheden willen bespreken.

Moederdag Cadeau Tip #Brievenbusgeschenk #Luxe #Giftbox #Origineel