brievenbus

Lekkers door de brievenbus

Renate Vermeer Uncategorized Reageer

Lekkers door de brievenbus? Soms heb je zin in iets lekkers, maar wil of kun je niet de deur uit gaan. Of je wilt graag iemand een hart onder de riem steken, een fijne verjaardag wensen of gewoon zomaar wat lekkers door de brievenbus laten bezorgen?. Dit kan met iets lekkers door de brievenbus. Bij Filled With Love kun je verschillende giftboxen bestellen die vervolgens met de post opgestuurd worden.

Deze boxen kunnen door de brievenbus, wat ideaal is want zo hoef je niet thuis te blijven wanneer het pakketje komt. Denk bijvoorbeeld aan een brievenbus cadeau chocolade of bestel brownies per post. Heerlijk voor jezelf, of een uniek cadeau voor een ander.

Wat zit er in de box?

Wat er in de box zit bepaal jij helemaal zelf. Bij Filled With Love is een ruim assortiment beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Brownies, macarons, spekkoek, bonbons en nog veel meer. Er zijn drie verschillende boxen te bestellen met allen een andere inhoud, te weten;

Weet je echt niet wat je moet kiezen? Dan kun je ook één van de al samengestelde boxen bestellen. Hier zitten verschillende soorten lekkernijen in waar iedereen van geniet. Maar het is uiteraard ook mogelijk een brownie box te bestellen, of een brievenbus cadeau chocolade. Het is maar net waar je zin in hebt of wat je de ander wilt geven.

Spekkoek door de brievenbus

Ook kun je bij Filled With Love terecht voor spekkoek. De originele spekkoek is hier verkrijgbaar, maar ook spekkoek pandan. Spekkoek versturen gebeurt in een box die stevig genoeg is en alles netjes op zijn plek houdt. Zo ben je er zeker van dat er niks met je eten zal gebeuren, en je dit gewoon netjes door de brievenbus ontvangt.

Dit geldt overigens ook voor wanneer je macarons bestellen gaat; alles wordt altijd zo zorgvuldig mogelijk verpakt in een speciale doos. Ook zit er altijd een mooi lint omheen welke de doos nog eens extra op zijn plek houdt.

Hoe kun je bestellen?

Een giftbox bestellen is heel erg eenvoudig. Op de website kun je aangeven welke box je wilt bestellen en wat je daar in wilt hebben. Je vult je gegevens in en betaalt je bestelling, en de rest gaat vanzelf. Bestel je de doos voor iemand anders? Dan is het zelfs mogelijk een gratis handgeschreven kaartje of audiofragment toe te voegen. Wanneer je dit wilt kun je die optie aanvinken tijdens het bestelproces.

Ook voor bedrijven is het overigens mogelijk de giftboxen te bestellen, bijvoorbeeld voor een bedrijfsfeest, afscheid of gewoon om je werknemers te bedanken. Wanneer dit wenselijk is kan dit zelfs met het bedrijfslogo of de kleurencombinatie van het bedrijf. Hiervoor kun je het beste even contact opnemen via het contactformulier, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Gebruik maken van het offerteformulier is ook mogelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *