Speciale wensen

Wellicht is de keuze van kleur strik niet voldoende en zou je graag product en verpakking in een op maat gemaakte kleur willen bestellen. Dat is mogelijk! In overleg kunnen er Filled With Love giftboxen op maat samengesteld worden. Leuk om de Filled With Love giftbox in de kleuren van  bedrijfshuisstijl te bestellen of die perfecte kleur voor bruiloft of speciale gelegenheid. Ook de box vullen met exclusieve producten behoort tot de mogelijkheden. Een giftbox kan een leuk alternatief zijn voor bijvoorbeeld een goodiebag.

Giftboxen op maat

Er is veel mogelijk wanneer het om speciale wensen gaat. Misschien wil je wel graag een giftbox bestellen in een bepaald thema, voor een verjaardag of bedrijfsfeest? Of vier je met de hele familie Sinterklaas, en zou je dit graag terugzien in je bestelling? Door de giftbox te personaliseren zien anderen ook direct dat je er echt moeite voor hebt gedaan, en dat wordt altijd gewaardeerd.

Maar ook wanneer je bepaalde dingen juist niet wilt is dit uiteraard mogelijk. Een bepaald ingrediënt dat je er liever niet in hebt zitten, of dat er zelfs niet in mag zitten vanwege een allergie bijvoorbeeld. Of een bepaalde kleurencombinatie die niet wenselijk is omdat dit teveel lijkt op de combinatie van een concurrent.

Filled With Love denkt graag met je mee en is flexibel als het om speciale wensen gaat. Voor bestellingen op maat neem contact op voor de mogelijkheden. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om de speciale wensen met je door te nemen en te kijken naar wat er allemaal mogelijk is.

 

Filled With Love op maat