brievenbusgeschenken

Zomerse brievenbusgeschenken

Renate Vermeer Uncategorized Reageer

Nu de zomer er weer aan komt zitten we allemaal wat vaker buiten, en het liefst met elkaar. Samen een kop koffie of thee drinken, daar hoort uiteraard ook wat lekkers bij. De brievenbusgeschenken van Filled With Love zijn daarvoor ideaal. Uiteraard kun je deze giftboxen ook schenken aan stagiaires die afscheid nemen, wanneer je school verlaat of begint bij een andere werkgever na de zomervakantie.

Keuze uit verschillende brievenbusgeschenken

Je hebt de keuze uit verschillende brievenbusgeschenken, maar daarnaast kun je ook nog eens zelf bepalen wat erin zit. Vul jij de box met macarons, spekkoek, bonbons of brownies? Of wil je een samenstelling van verschillende lekkernijen? De boxen die bij ons verkrijgbaar zijn, zijn:

  • Giftbox A Little Love, waarbij je twee producten kunt kiezen
  • Giftbox Lots of Love, waarbij je drie producten kunt kiezen
  • Giftbox Endless Love, waarbij je vier producten kunt kiezen

Deze zijn uiteraard allemaal zelf samen te stellen met wat jij erin wilt hebben. Heb je er liever maar één product? Dan kan dat natuurlijk ook.

Relatiegeschenken voor het je bedrijf

Ben je op zoek naar een passend geschenk voor je werknemers, stagiaires of collega’s? Dan kun je uiteraard ook kiezen voor een relatiegeschenk. Ook hierbij kun je zelf bepalen wat er in de boxen gedaan moet worden, maar kun je hem daarnaast ook personaliseren. Bijvoorbeeld door de huisstijl van je bedrijf terug te laten komen in het lint, of het logo van je bedrijf toe te voegen.

De relatiegeschenken kunnen per post verzonden worden, ook wanneer het om grote hoeveelheden gaat. Echter wanneer je in de buurt van Tilburg woont, is er ook de mogelijkheid de boxen op te halen zodat je ze zelf uit kan delen. Voor een grote bestelling kun je het beste even contact opnemen via het contactformulier, zodat we de opties kunnen bespreken.

Hoe werk het bestellen en verzenden van de brievenbusgeschenken?

Het bestellen van de boxen kan heel makkelijk gedaan worden via de website. Tijdens het bestelproces heb je daarnaast de keuze een gratis handgeschreven kaart of audiofragment toe te voegen, wat jouw geschenk nog persoonlijker maakt! Nadat de bestelling voltooid is zal het geschenk op de afgesproken datum bezorgd worden bij degene voor wie het geschenk is. Dit kan gewoon door de brievenbus, dus je hoeft van tevoren niet de verrassing al te benoemen.

Mochten er nog vragen zijn over de giftboxen of over het bestelproces, dan kan er altijd contact worden opgenomen via het contactformulier. Samen zullen we dan kijken naar de verschillende mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *