Iemand op een bijzondere manier verrassen!

adminFilled With Love Giftboxen

Wie een ander een goed gevoel geeft, maakt ook zichzelf gelukkig. Dat is absoluut waar, je ervaart een super gevoel en daar geloven wij echt in. Het zijn de kleine dingetjes die het doen. Iemand die jouw dierbaar is, een goed gevoel geven op een speciale manier, daar zijn wij een kei in. Iets extra’s doen voor iemand, net even laten weten dat je aan hem of haar denkt, het zit hem vaak in de kleine dingen. Een belangrijke datum onthouden, feliciteren met zijn of haar verjaardag of nieuwe baan, er voor iemand zijn die het net even nodig heeft. Laten weten dat je aan iemand denkt of juist mist, kan enorm waardevol zijn.

Gepersonaliseerd door de brievenbus

Soms ken je die persoon die je wilt verrassen heel goed en soms net wat minder. Voor je partner of je beste vriendin is het vaak gemakkelijk iets leuks te verzinnen maar voor je collega, buurvrouw of de juf kan het net iets lastiger zijn. Toch is het vaak makkelijker dan je in eerste instantie denkt. De lievelingskleur van de juf is rood en de buurvrouw houdt van schilderen. Nou dat is voor ons genoeg informatie en daarmee kan je alle kanten uit. Want makkelijker kunnen we het niet maken. Upload een foto of afbeelding waarvan jij denkt dat iemand leuk of vrolijk maakt en wij printen hem uit en plakken die op jouw brownie. Juist dat kleine beetje wat je opmerkt van diegene en daar iets mee doet maakt het extra waardevol. Het feit dat je interesses of passies van de ander opmerkt is voor de ontvanger al een cadeau an sich.

Iets lekkers door de brievenbus is altijd welkom

Wanner je iemand wilt verrassen, zeker op een manier dat dit ook nog eens onverwachts gebeurt, maakt jouw giftbox en cadeau nog specialer. Thuis komen van een harde werkdag en verrast worden met een echt cadeautje wat op de deurmat is gevallen…zeg nou eerlijk, daar wordt je toch helemaal blij van. Met een willekeurige foto die jij aanlevert en die wij vervolgens uitprinten op eetbaar papier, personaliseer je jouw giftbox en geschenk tot een heus top cadeau wat ook nog eens makkelijk per post wordt bezorgd. Een verjaardag verrassing, de nieuwe puppy van je vriendin die ze net gekocht heeft, een gekke selfie, een uitnodiging voor je huwelijk of juist een bedankje voor een goede samenwerking, alles kan en niets is te gek. Een relatie die net uit is of gewoon de groeten doen, van iedere brownie maak jij jouw brownie! Met het makkelijk uploaden van je foto, maak je deze giftbox en geschenk zo uniek en eentje om nooit te vergeten. Jouw unieke persoonlijke boodschap op jouw brownie wordt een heus chocoladetelegram om liefde te verzenden. Heerlijk smullen van een vers gebakken brownie en genieten met een goed glas wijn, kop koffie of kop thee tijdens het netflixen, schiet mij maar lek maar dat is toch top!

Ga bij het uitkiezen van jouw uniek verrassingsmoment na, welke gebeurtenis impact heeft op het leven van jouw geliefden en probeer juist op dat soort momenten iets bijzonders te doen of te organiseren. Met een willekeurige foto geprint op jouw brownie is een bijzonder cadeau wat zeker in de smaak zal vallen. Een mooie boodschap is the key als het gaat om een uniek geschenk. Laat de ontvanger weten waarom je hem of haar zo waardeert en wat jullie connectie of herinnering samen is. Zeg dit met wat lekkers, onze chocolade brownies, bonbons of chocolade en stel je giftbox zelf samen en wij bezorgen je smaakvolle cadeau zo in de brievenbus van de ontvanger. Met zo een unieke en smakelijke giftbox als verrassing zit je altijd eigenlijk goed. Zeker als je het combineert met jouw persoonlijke boodschap en/of foto.

Wie staat er altijd voor jouw klaar; de buurvrouw als jullie op vakantie gaan, de meester met enorm veel aandacht voor zijn klas. Wat en wie het ook is, de ander mag weten waarom jij hem of haar een fijn mens vindt. Onze giftboxen met unieke recordable voice messages, het kaartje met persoonlijke tekst of de foto die jij gekozen hebt, dat is het geen wat dit chocolade cadeau zo uniek maakt. Zeg het…..met wat lekkers en wie houdt er nou niet van zoet, chocolade of brownies. Een gepersonaliseerd cadeau met jouw foto op een brownie, een selfie, een foto van de klein kinderen voor opa en oma, het zwemdiploma, het rijexamen, eerste huis……een lief cadeautje voor ieder moment, voor iedereen. Zo smaakt liefde en alles en dat maakt deze giftbox zo bijzonder en waardevol.

Wie verstuur jij een liefdevol gebaar?

Het lijkt een simpel gebaar, maar iedereen vindt een beetje aandacht en verwend worden toch geweldig. Upload jouw mooiste foto of herinnering en wij maken er een uniek cadeau van. Aandacht verdient iedereen, en het is fantastisch om met behulp van een groet, foto of tekst zo een geluksmoment te versturen. De heerlijk vers gebakken brownie, de heerlijke zoetigheden en chocolade zijn de leukste en lekkerst cadeaus voor iedere gelegenheid, liefkozing of felicitatie. Dus stel je eigen giftbox samen, upload je foto, schrijf je persoonlijke groet of spreek je persoonlijke boodschap in en SEND THAT LOVE!

Veel liefs,

Jasmijn Horback

Filled With Love Gift boxen