Gepersonaliseerde brownies

adminFilled With Love Giftboxen

Gepersonaliseerde brownies

Gepersonaliseerde brownies? Echt te gek: iemand verrassen met de lekkerste en mooiste gepersonaliseerde brownies per post! En als je je afvraagt waarom het de mooiste brownies zijn, nou gewoon, omdat je jouw brownie versiert met de mooiste en dierbaarste herinneringen die jij hebt. Van de geboorte, je huwelijk, een vakantiefoto of gewoon een gekke selfie samen met je beste vriend of vriendin. Opa en oma verrassen met een foto van de kleinkinderen is nu nog leuker want er zit een brownie bij! Thuiskomen en zo’n mooi doosje in de brievenbus vinden, en dan ook nog eens met een foto geprint op je brownie die jij wilt.

Een lekker brievenbusgeschenk

Een smeuïge brownie is een warm welkom. In mijn keuken vol potten met noten en chocolade mag een brownie niet ontbreken. De Filled With Love brownies met jouw unieke prints er op zijn reisbestendig en gaan gemakkelijk via de post. Geweldig toch? Bonbons, chocolade en brownies door de brievenbus is een geweldig brievenbuscadeautje en is een origineel cadeautje per post.

Met nog steeds nieuwe ideeën zorgt Filled with love ervoor dat alles op rolletjes loopt. We pakken en bakken met heel veel passie en liefde en zorgen er voor dat alle bestellingen optijd de deur uit gaan. Top job toch? Iedere dag de lekkerste bonbons, chocolade en brownies bezorgen met de liefste berichten en foto’s van mensen voor elkaar. We vullen onze giftboxen letterlijk met liefde. We love it! Deze brievenbus giftbox wil je echt voor iedereen.! Het feest begint al, zodra de brievenbus klappert. Verras je collega’s, medewerkers, leerlingen van school, familie, vrienden en iedereen die je lief is met brownies door de brievenbus. Het pakket bezorgt door PostNL in een brievenbus giftbox met een prachtige Filled With Love uitstraling is niet alleen liefdevol en mooi maar uiterst welkom en heerlijk. Wil je een persoonlijke boodschap op een vrolijke kaart toevoegen aan je giftbox? Dat kan bij ons op twee manieren: of via een gratis kaartje met je persoonlijke tekst of via ons unieke audio opname systeem via onze site. Deze verwerken wij in onze Filled With Love giftbox. Wanneer de ontvanger de giftbox gevuld met zoetigheden en brownies opent, hoort diegene jouw ingesproken boodschap.

Wie verras jij met lekkere brownies of chocolade

Mensen verrassen met de lekkerste bonbons, chocolade en brownies door de brievenbus is fantastisch. We bakken de lekkerste brownies per post maar de gever moet centraal staan vinden wij bij Filled With Love vandaar dat onze persoonlijke boodschappen per kaart of audio helemaal gratis zijn. Al deze geluksmomentjes per post verzonden, creëren een fantastische lag op iemands gezicht en daar doen we het voor! Zo werkt het: kies je formaat box en stel zelf je lekkers samen. Wil jij een brownie personaliseren, upload dan je foto. Vul het bezorg adres in en kies voor een persoonlijke boodschap met een kaartje of audio opname die wij vervolgens verwerken in de Filled With Love brievenbus giftbox.

Wil je voor je medewerkers brownies door de brievenbus verzenden als relatiegeschenk? Laat jouw klanten of medewerkers weten dat ze belangrijk zijn voor jou. Het geeft zo een tof gevoel om eens lekker uit te delen en liefde te geven. Onze huisgemaakte brownies zijn lekkerrrrr…….makkelijk uit te delen, snel geregeld en bezorgd, heel goed te personaliseren. Het is een perfect cadeau om jullie verhaal te communiceren. Dit kan door middel van een logo, tekst of foto voor een bedankje, uitnodiging of een evenement.

Orgineel en gepersonaliseerde kado

Je kan brownies door de brievenbus natuurlijk verzenden rond de feestelijke decembermaand. Maar er zijn natuurlijk nog legio gelegenheden om jouw relaties speciale aandacht te geven. Denk hierbij aan jarige medewerkers, iemand die 5 jaar in dienst is, iets geks met Halloween, een jubileum of een lancering.

De brownies zijn echt verrukkelijk. Maar heb jij nog meer te vertellen? Dan biedt Filled With Love jou daar alle gelegenheid toe. Wij werken met ansichtkaarten waar jij je persoonlijke tekst of groet op kwijt kan voorzien van je eigen logo. Met je eigen opmaak en tekst + logo of geweldige foto op je brownie kan het bijna niet persoonlijker. De lekkerste brownies door de brievenbus en wij bieden veel mogelijkheden om jouw persoonlijke boodschap te communiceren. De brownies door de brievenbus vallen zo door de brievenbus, dus niemand hoeft te wachten. Je kunt erop rekenen dat met jouw persoonlijke aandacht en de gegeven liefde de wereld echt een stukje mooier en leuker wordt!

Brievenbuscadeau bestellen op factuur

Op factuur brownies bestellen betekent dat je later betaald aan het email adres wat je opgeeft bij je bestelling. Wil jij brownies door de brievenbus laten bezorgen voor al je werknemers die jarig zijn. Geen probleem, wij nemen alles uit handen en ontvangen alleen graag een lijst met alle werknemers, adressen en geboortedata. Ruim op tijd voor de verjaardag of het jubileum verzenden wij de brownies door de brievenbus. Vol, rijk, smeuïg en compact zijn onze Filled With love brownies en met jouw mooiste foto’s geupload, geef jij een brownie per post die een verpletterende indruk maakt!

Zo wees lief, attent, voor jezelf en voor anderen. Upload je mooiste en dierbaarste foto of herinnering voor op je brownie en……send that love with Filled With Love.